Paratge St. Martí nº 2 · Puigcerdà, Cerdanya

1.- Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals:
La responsable del tractament de les dades recollides a través dels llocs web https://www.maspo.cat (d’ara endavant, la “Web” o el “Lloc Web”) és CASA DE PAGÈS MAS PO, amb CIF núm. 43410742J, amb domicili a Paratge St. Martí nº 2 · Puigcerdà, Cerdanya.
Pots posar-te en contacte amb CASA DE PAGÈS MAS PO, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, a l’adreça de correu electrònic: maspo@maspo.cat
2.- Finalitat del tractament de les dades personals:
2.1. Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? A la CASA DE PAGÈS MAS PO tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les finalitats següents:
a) En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del Lloc Web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
b) Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats al Lloc Web.
c) Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del Lloc Web i del sector del Màrqueting Digital i Coaching per a emprenedors.
Us recordem que us podeu oposar a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment.
Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, i és impossible fer les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.
2.2. Per quant de temps es conserven les dades personals recollides? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no en sol·liciti la supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.
3.- Legitimació: El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
a) La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de CASA DE PAGÈS MAS PO, els termes i condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre t’informem posant a la teva disposició aquesta política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar-hi conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge d’una casella disposada a aquest efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o les facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.
4.- Destinataris: Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a CASA DE PAGÈS MAS PO, excepte obligació legal.
Com a encarregats de tractament, tenim contractats els proveïdors de serveis següents, que s’han compromès al compliment de les disposicions normatives d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la contractació: Aquí hi ha dominis S.L. Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia en els següents enllaços: https://www.aquihaydominios.com/legal/
The Rocket Science Group LLC a MailChimp, a State of Georgia: MailChimp, Atl. Privacy Officer • privacy@mailchimp.com • 675 de CRM per a la gestió de contactes i clients, així com la creació de campanyes de correu màrqueting. Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia en els següents enllaços: https://mailchimp.com/legal/privacy/
Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc Web, són tractades per a la prestació dels serveis de Comunica’t by CASA DE PAGÈS MAS PO, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que aquesta companyia facilita , el que comporta que les dades introduïdes són transferides als servidors de l’esmentada companyia, suposant una transferència internacional de dades als Estats Units, que l’usuari consent de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privadesa.
Google LLC, amb domicili el 1600 Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View (Califòrnia), Estats Units, que presta els serveis de GSuite, consistents en serveis de computació al núvol i de correu electrònic. Podeu consultar la política de privadesa i altres aspectes legals de la companyia esmentada en el següent enllaç: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/. Google participa i ha certificat el seu compliment amb el marc de l’acord entre els EUA i la Unió Europea anomenat Privacy Shield, i s’ha compromès a sotmetre tota la informació personal rebuda de països membres de la Unió Europea als principis derivats del Privacy Shield. Pots obtenir més informació sobre el Privacy Shield a la web del Departament de Comerç dels EUA: https://www.privacyshield.gov/welcome. Així mateix, podeu comprovar l’adhesió de Google al Privacy Shield al següent enllaç: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active
5.- Drets: Com a interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens ple dret a obtenir confirmació sobre si a CASA DE PAGÈS MAS PO estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els següents drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, d’acord amb el que preveu aquesta:
Dret d’ACCÉS a les vostres dades personals
Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes
Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les teves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el dret d’OPOSICIÓ al tractament de les dades. Deixarem de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el dret a la PORTABILITAT de les dades.
Podràs exercir aquests drets adreçant una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar a l’apartat “1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”
A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al c/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid oa través de la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/
———————-
D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, CASA DE PAGÈS MAS PO d’aquí endavant CASA DE PAGÈS MAS PO, compleix la legislació respecte a la protecció de dades personals dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat. La informació de contacte i altres dades facilitades pels usuaris a través de la nostra pàgina web es mantindran en la més estricta privadesa d’acord amb la legislació vigent.
En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades per mitjà de la nostra pàgina web siguin incorporats a fitxers titularitat de CASA DE PAGÈS MAS PO, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d’informació sobre ofertes, nous productes o serveis o altres motius pels quals CASA DE PAGÈS MAS PO s’hagi de posar en contacte amb l’usuari/client. La informació rebuda és utilitzada exclusivament per CASA DE PAGÈS MAS PO per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.
CASA DE PAGÈS MAS PO guardarà les dades de caràcter personal que hagi demanat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. Els clients i/o usuaris de CASA DE PAGÈS MAS PO poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les vostres dades personals comunicant-ho per escrit a CASA DE PAGÈS MAS PO enviant un email a maspo@maspo.cat